Düzce Özel Eğitim Meslek Okulu


Vizyon: Düzce ilinde yaşayan ve Düzce Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi´nde eğitimlerini sürdüren hafif düzeyde zihinsel yetersizliği olan öğrencilerin, toplum içindeki rollerini gerçekleştiren, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, üretici ve mutlu bir vatandaş olarak yetişmelerini, uygun eğitim programları ile özel yöntem, personel ve araç-gereç kullanarak; eğitim ihtiyaçları, yeterlilikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda üst öğrenime, iş ve meslek alanlarına ve hayata hazırlanmalarını sağlamak için öğrencilere uygun tercihler sunmaktır.

Misyon: Normal eğitim öğretim ortamlarından yararlanamayan, hafif düzeyde zihinsel engelli bireylerin eğitsel ve sosyal gelişimlerini destekleyerek en az sınırlandırılmış ortamlarda özel eğitim yöntem ve araç gereçleri ile bireysel yeteneklerinin ve yeterliliklerinin farkında olmalarını sağlayarak temel akademik eğitimlerini sağlamak, onları günlük yaşamda kullanacakları bilgi ve becerilerle donatarak toplum içinde bağımsız yaşamalarını sağlamak, temel eğitimleri sağlanan öğrencilere mesleki beceriler kazandırarak, sosyal sorumluluk bilinciyle zihinsel engellilerin de üretken bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 9:30-15:05
Isınma: Kaloriferli Sistem (Doğalgaz)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: öğrencilerimiz servis ile gelmektedir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda bir çok sportif fdaaliyetlerde başarıları bulunmaktadır. Tossfed ve özel çocukların katıldığı sportif etkinliklerde boy gösteren çocuklarımız atletizm branşında daum dalında birinciliği mevcuttur. bilek güreşi müsabakasında il ikinciliği bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E twenning kapsamında üç projede yer aldık. Düğmelerin dünyası, paranın yolu adlı projeler tamamlandı ve sertifika alındı.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS + "MESLEKİ EĞİTİMDE "ÖZEL"LER" (2018)

Telefon - 0 380 523 72 91

Belgegeçer - (380) 523 4833

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://duzceomem.meb.k12.tr

Adres - Düzce Özel Eğitim ve Meslek Okulu MüdürlüğüŞıralık Mahallesi 5503.Sokak No3 DÜZCE

Öğretmen :35
Öğrenci :103
Derslik :16
Kütüphane Kitap Sayısı :120
Öğretim Şekli :Tam Gün Özel Eğitim / A Tipi

Yerleşim Yeri - Şıralık Mahallesi DÜZCE

Adres - Düzce Özel Eğitim ve Meslek Okulu MüdürlüğüŞıralık Mahallesi 5503.Sokak No3 DÜZCE

Ulaşım Okulumuza her 20 dakikada Düzce Belediyesi Halk Otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3